Fotokniha Saal Digital – svatební fotky jí sluší!

001Určitě znáte ten pocit, kdy se zamilujete do výrobku hned v okamžiku, kdy se Vám dostane do rukou. Tento pocit jsme zažili při rozbalování balíčku od Saal Digital.

Prvním krokem bylo vytvoření fotoknihy – tedy stažení programu, výběr fotografií a jejich rozvržení do jednotlivých stránek. Vše bylo velmi jednoduché a intuitivní – fotoknihu jsme měli sestavenou (na naše poměry :) ) celkem rychle. Po zaplacení fotoknihy jsme fotoknihu odeslali ke zpracování a napjatě čekali na výsledek.

Ten na sebe nenechal dlouho čekat – fotoknihu jsme od kurýra přebírali již po třech dnech, což je po zkušenostech s jinými dodavateli fotoknih opravdu rychlovka.

Příjemné překvapení pokračovalo i při rozbalování fotoknihy. Na zabalení si dali v Saal Digital opravdu záležet.Fotoknihu chrání při přepravě poctivý karton, bublinková folie a konečně pěnový obal, ve kterém je fotokniha jako v peřince a nehrozí ji absolutně žádné poškození.

Kožený přebal naší fotoknihy ve smetanové barvě, vylepšený polstrováním, je na první pohled opravdu luxusní a jedním slovem krásný. Po bližším zkoumání přebalu jsme nenašli, co bychom vytkli. Fotokniha je elegantní, kvalitní a na dotyk sametově hebká – jsme nadšeni.

006009

A jak dopadlo to nejdůležitější o co nám jako fotografům jde – tedy podání barev a samotných fotek? Po otevření fotoknihy se dostavil pocit opravdové blaženosti, a to když jsme si sáhli na papír.

001

Vnitřní strany fotoknihy jsou vyrobené z papíru Fujicolor Crystal Archive Album. Pro svatební fotografie jsme zvolili variantu matného hedvábného povrchu. Struktura papíru je  ve výsledku opravdu velmi jemná, ale zároveň dokonale jednotná. Opravdu poctivý a kvalitní fotopapír – žádný časopis.

Samostatná kapitola jsou barvy – jsou věrné a ve fotoknize jsou opravdu totožné s těmi, jak je vidíme na monitoru. To stejné se týká i složek jako je jas, kontrast a ostrost – opravdu špička. Nikde žádné rozpité barvy nebo tónové odlišnosti. Bílá zůstala bílou a černá černou, perfektní výsledek!008

Fotokniha splnila do posledního detailu naše očekávání. Jsme moc rádi, že jsme našli produkt, díky kterému můžeme ještě více dostát svému závazku a odevzdat vám nejen fotky, ale opravdový rodinný klenot, jakým svatební fotografie v tomto podání rozhodně jsou!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/59903/virtual/www/domains/blog.foto-brno.eu/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399