Olga & David – červnová svatba na brněnské přehradě

087Olga & David – červnová svatba na brněnské přehradě

Svatební den Olgy a Davida byl jedním z těch hezkých jarních dní, kdy je modrá obloha pokrytá  načechranými bílými mráčky, ve vzduchu jde cítit vůně kvetoucí přírody a je vám jasné, že vás čeká  opravdu nádherný den.  Krásný den to ale nebyl jen zásluhou počasí. Můžou za to i Olga s Davidem a všichni svatebčané – ačkoliv jejich počet  nepřekročil deset osob, tak se i těchto pár skvělých lidí postaralo o  báječnou atmosféru a po celý den všechny okolo obdarovávali úsměvem a štěstí z nich vyzařovalo na míle daleko.

Po příjezdu k brněnskému hotelu Maximus jsme začali focením probíhajících svatebních příprav  a svatebčanů, abychom se následně všichni společně  vydali na malebný hotelový svatební palouk, kde paní farářka Olgu s Davidem provedla celým obřadem a slavnostně tento šťastný pár oddala.

Poté, co proběhly gratulace a hromadné fotografování, odebrali jsme se zpět k hotelu, kde proběhl slavnostní přípitek, moc milý proslov svědka, hostina a na závěr samozřejmě nesmělo chybět společné rozkrojení dortu.

Jakmile všem vytrávilo, vydali jsme se i se svatebčany z hotelu  na cestu do nedalekého přístaviště, abychom nastoupili na loď, která nás měla dopravit na protější břeh přehrady.

Během plavby jsme udělali několik fotek a následně jsme se vylodili v Rokli, kde jsme ve zdejší přístavní hospůdce (trefně nazvané Sinice) na pár chvil „odložili“ svatebčany a vydali se s Olgou a Davidem na fotografovací procházku. Později se k nám svatebčané připojili a my fotili a fotili – protože bylo opravdu co! :-)

Odjížděli jsme se zapadajícím sluncem v zádech a s opravdu skvělým pocitem, že jsme mohli být přítomni zase u jedné z těch krásných spontánních svateb, které nás tolik baví fotit!

Zde je malý výběr některých našich oblíbených fotek ze svatby Olgy a Davida.

Doufáme, že se vám budou líbit!

012 021 023 025 030 034 039 066 072 083 087 090 115 128 132 139 142 146 147 152 157.

ZPĚT NA VÝPIS


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/59903/virtual/www/domains/blog.foto-brno.eu/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399