Vítejte na našem blogu!

blog-49006_640A je to tady. Zbrusu nový…Náš první…Vítejte na našem blogu!

Věříme, že se pro nás tohle místo stane na naší fotografické cestě jakousi domácí základnou, kam se vždy budeme rádi vracet.

Jelikož ale chceme, abyste z tohoto blogu měli nějakou přidanou hodnotu i vy, naši drazí návštěvníci, čtenáři a zákazníci, rádi bychom tento prostor využili k umístění záběrů a postřehů „ze zákulisí“ – určitě jste zvědaví, co se odehrává na druhé straně objektivu, nebo ne? :)

Chceme odpovídat na vaše zajímavé a mnohdy velmi záludné otázky, sdílet videa, různé tutorialy, tipy a triky, nad kterými si mnohdy tak dlouho lámeme hlavu!

Budeme se snažit, abyste zde našli plno dalších zajímavých informací, které vám snad aspoň trochu poskytnou náhled do našeho světa, plného věčného dialogu se světlem a expozicí, clonou, ohniskem objektivu, správným úhlem záběru a dalších věcí, které je potřeba „doladit“ k dokonalosti tak, aby výsledná fotka byla „fakt ta nejlepší“ (o následných, společně strávených chvílích s Photoshopem, Zonerem a Lightroomem teď raději nebudeme začínat, to je na samostatný článek:)).
Tak tedy prosím, neváhejte se přihlásit k odběru novinek. Čtěte, prohlížejte, vnímejte a užívejte si blog všemi smysly, zvesela komentujte a hlavně… ptejte se a sdílejte!

ZPĚT NA VÝPIS


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/59903/virtual/www/domains/blog.foto-brno.eu/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399